Vi opdeler desserter i kategorier for at give et bedre billede af, hvordan du vælger den bedste vin. Chokoladedesserter er ofte rigtig søde i smagen og derfor har den brug for en sød vin. Her passer en rød dessertvin  godt – og gerne en portvin. Går vi videre i frugterens verden har vi citrusfrugter. De er komplekse og derfor vanskelige at sammensætte med vin. Dog vil en Riesling være velegnet, da den kan tage højde for både kravet til syre og det høje indhold af sukker i desserten. Bær er også en af de ting, som ofte serveres til dessert. Her vil en mousserende vin åbne op og udbygge oplevelsen. Hvis bærerne er syltet med sukker, vil du med fordel kunne vælge en let hvidvin. De tørrede frugter har brug for en vin, som kan komplementere tørheden. Senhøstede vine kan ofte give det ekstra, som der mangler. Vi ender i den sidste dessertkategori, som er kage. Her kan du gå på opdagelse i portvin og de sprudlende bobler, men ligeledes se efter de tyske vine.

Filtrer produkter Viser alle 9 resultater
Prissortering
Producenter
Druer
Typer
Lande
Vin til maden
Årgang

2016 Fehér Arany

135,00 DKK - pr. flaske

Duna Borrégió, Ungarn, 10%

Ungarnsk hvidguld på flaske – en sød og meget alsidig hvidvin til frugtbaserede desserter