Vin og fisk får de fleste til at tænke hvidvin. Den fine fisk går godt i spænd med den lyse og elegante hvidvin. Dertil er det ofte en let vin, som ikke overskygger fisken. Dog forslår vi et par alternativer, specielt hvis du serverer skalddyr, hummer og rejer mm. Mousserende vine og Sherry er ikke udbredt, men interessante muligheder. De kan komplementere maden på en ny måde, og det er noget du helt sikkert vil lægge mærke til. Ligesom alt andet mad er der også forskellige vine som er egnet til fisk og skaldyr, og det er noget som kan betale sig at undersøge. Den rigtige vin kan forvandle et godt måltid, til et måltid dine gæster sent glemmer. Vi vil gerne give dig et lille tip med på vejen. Den vin du vælger, skal være syreholdig. Det gør, at smagen fra fisken kommer meget tydeligere frem. Og husk på, at hvidvin ikke er det eneste rigtige, når du skal vælge vin til fisk og skaldyr.

Filtrer produkter Viser 1 - 15 af 20 resultater
Prissortering
Producenter
Druer
Typer
Lande
Vin til maden
Årgang

2017 Custoza Bianco

125,00 DKK - pr. flaske

Albino Piona, Veneto DOC, Italien, 12,5%

Tør og aromatisk hvidvin gjort på intet mindre end otte forskellige druetyper