Vin til fjerkræ er noget, som de fleste skal kende til. Det er en af danskernes yndlingsspise, og derfor noget, som vin ofte kan udfolde. Den første regel er at gå efter en syreholdig vin – til det lyse kød. Lyst fjerkræ som kylling og kalkun har brug for den ekstra syre. Her foreslå vi vine som Zinfandel og Pinot Noir. Det er ligeledes vigtigt ikke at vælge en vin, som dominerer kødet, hvilket du ligeledes finder i hvidvin og rosé. Skal du i stedet servere mørkt fjerkræ, er anden regel en lidt federe vin. Det finder du i nogle af vores yndlingsvine som Amarone og Merlot, da de kan give en fyldig smag til retten. Her skal du tænke på de kraftige vine, som virkelig kan hamle op med kompleksiteten og smagen. Vin til fjerkræ er en verden for sig, og vores vinkonsulenter i hele landet hjælper selvfølgelig gerne med råd og vejledning.

Filtrer produkter Viser 1 - 15 af 26 resultater
Prissortering
Producenter
Druer
Typer
Lande
Vin til maden
Årgang

2017 Custoza Bianco

125,00 DKK - pr. flaske

Albino Piona, Veneto DOC, Italien, 12,5%

Tør og aromatisk hvidvin gjort på intet mindre end otte forskellige druetyper

2017 Black Cloud Red Blend

140,00 DKK - pr. flaske

Red Blend, Cloud Break, Californien USA, 13,50 %

Spændende atypisk ”Red Blend” af Petite Sirah, Ruby Cabernet and Syrah fra vinmarker i Lodi, Clarksburg, Central Valley.