Alle vine kan gå til gril, det handler i høj grad om, hvad du vælger at lægge på grillen. Ønsker du at indlede en sprudlende aften, kan du med fordel vælge enten rosé  eller bobler. Det giver et friskt pus til dine gæster, mens maden tilberedes. Dertil kan du tage den mousserende vin med til bords, hvis du serverer fisk og skaldyr. Er du mest til hvidvin, kan du med fordel grille hvidt kød, fisk og grøntsager. Chardonnay  er et sikkert valg, da den går til både kylling, svinekoteletter og grillede grøntsager. Ønsker du at nyde en god rødvin, er det også mulig til grill. Rødvin egner sig bedt til barbecue, forskellige marinader og gode kvalitetsbøffer. Her kan en fyldig rødvin indramme alle de smage, som du ønsker at lege med. Amarone er et godt bud, men du kan også se efter vine lavet på druen Syrah.

Filtrer produkter Viser 1 - 15 af 55 resultater
Prissortering
Producenter
Druer
Typer
Lande
Vin til maden
Årgang
Tilbud

2018 Boya Rosé, Garces Silva

111,75 DKK - pr. flaske v/12 flasker149,00 DKK - pr. flaske
Garcés Silva, Rosé, Leyda Valley, Chile, 12,5 %
Flot repræsentation af Leyda Valley terroir i denne koldklima rosé.
Belønnet med flotte 92 points i Descorchados
Tilbud

2016 Boya Syrah, Garces Silva

111,30 DKK - pr. flaske v/12 flasker159,00 DKK - pr. flaske
Garcés Silva, Syrah, Leyda Valley, Chile, 13,5 %
En sand eksponent for sin kystnære oprindelse.
Belønnet med nydelige 91 points i Descorchados.

Download Beskrivelse