Alle vine kan gå til gril, det handler i høj grad om, hvad du vælger at lægge på grillen. Ønsker du at indlede en sprudlende aften, kan du med fordel vælge enten rosé  eller bobler. Det giver et friskt pus til dine gæster, mens maden tilberedes. Dertil kan du tage den mousserende vin med til bords, hvis du serverer fisk og skaldyr. Er du mest til hvidvin, kan du med fordel grille hvidt kød, fisk og grøntsager. Chardonnay  er et sikkert valg, da den går til både kylling, svinekoteletter og grillede grøntsager. Ønsker du at nyde en god rødvin, er det også mulig til grill. Rødvin egner sig bedt til barbecue, forskellige marinader og gode kvalitetsbøffer. Her kan en fyldig rødvin indramme alle de smage, som du ønsker at lege med. Amarone er et godt bud, men du kan også se efter vine lavet på druen Syrah.

Filtrer produkter Viser 1 - 15 af 50 resultater
Prissortering
Producenter
Druer
Typer
Lande
Vin til maden
Årgang

2018 CHOPO Rosé, Jumilla

112,50 DKK - pr. flaske v/12 flasker125,00 DKK - pr. flaske

Bodega Alceño, Jumilla, Spanien, 12,5 %

Vores bud på Forårets- og Sommerens rosévin, til simpelthen alle lejligheder!

2017 Black Cloud Red Blend

126,00 DKK - pr. flaske v/12 flasker140,00 DKK - pr. flaske

Red Blend, Cloud Break, Californien USA, 13,50 %

Spændende atypisk ”Red Blend” af Petite Sirah, Ruby Cabernet and Syrah fra vinmarker i Lodi, Clarksburg, Central Valley.

2018 Boya Rosé, Garces Silva

134,00 DKK - pr. flaske v/12 flasker149,00 DKK - pr. flaske
Garcés Silva, Rosé, Leyda Valley, Chile, 12,5 %
Flot repræsentation af Leyda Valley terroir i denne koldklima rosé.
Belønnet med flotte 92 points i Descorchados

2016 Boya Syrah, Garces Silva

143,00 DKK - pr. flaske v/12 flasker159,00 DKK - pr. flaske
Garcés Silva, Syrah, Leyda Valley, Chile, 13,5 %
En sand eksponent for sin kystnære oprindelse.
Belønnet med nydelige 91 points i Descorchados.

Download Vinbeskrivelse