Pasta er Italiens hjertebarn, og findes stort set over hele verden. Vine fra Italien er et rigtig godt sted at starte. Særligt vine gjort på druen Sangiovese er et helt oplagt bud, og da det er en alsidig drue. Vinene komplementerer letheden og det krydrede aspekt, som vi ofte finder i det italienske køkken. Den passer ligeledes både til de fedtede og synlige saucer og tilfører en saftighed til retten. Et godt tip er at servere rødvinen til eksempelvis lasagnen lidt køligere end du normalt ville gøre. Sæt den ind i køleskabet lige 10 minutter før den skal serveres og oplev, hvordan både frugten, men også de fine nuancer træder frem. Det fremhæver vi, fordi det er vigtigt at vælge nogle frugtholdige vine til en let spise som pasta. De mere kraftige af slagsen kan let overtage hele retten og ikke lade pastaen være stjernen.

Filtrer produkter Viser 1 - 15 af 40 resultater
Prissortering
Producenter
Druer
Typer
Lande
Vin til maden
Årgang

2016 Galodoro Tinto

75,00 DKK - pr. flaske

Lissabon, Portugal, 13 %

En alsidig rødvin gjort på tre portvinsdruer – en allround flaske, der kan nydes til mange retter.

Tilbud
TILBUD

2016 Primitivo Merlot

110,00 DKK 88,00 DKK - pr. flaske

Tarantino, Apulien, Italien, 14%

En let og behagelig rødvin, der vil pifte enhver god hverdagspasta op

Tilbud
Restsalg

2016 Poeme Grande Réserve

160,00 DKK 112,00 DKK - pr. flaske

Saint-Chinian, Languedoc-Roussillon, Frankrig, 13,5%

En sanselig sydfransk rødvin, der næsten får en til at føle, man er på Rivieraen.

(Denne restsalgsvin indgår ikke i smagsgaranti.)

2017 Custoza Bianco

125,00 DKK - pr. flaske

Albino Piona, Veneto DOC, Italien, 12,5%

Tør og aromatisk hvidvin gjort på intet mindre end otte forskellige druetyper